Úklidové služby

Výhody spolupráce s námi zahrnují naši pečlivost a důslednost při čištění všech druhů povrchů, provádění tepování a voskování PVC s využitím kvalitní strojní techniky, dodržování hygienických standardů a schopnost poradit si s těžko přístupnými místy.

Uklízíme průmyslové objekty, kancelářské budovy, domácnosti, stejně jako sklady a haly. Využíváme přitom odpovídající strojní techniku, díky které výrazně zkvalitňujeme naši práci. Naše stroje umyjí 1 m2 i 685 m2 stejně kvalitně. Dobu úklidu přizpůsobíme vašim časovým možnostem. V případě průmyslových objektů jsme schopni provést úklid i při plném, nebo částečném provozu.

 

 

Hygienické standardy HACCP a BRC

Zajišťujeme zavádění hygienických standardů HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) a BRC (British Retail Consortium). Tyto standardy jsou určeny pro všechny potravinářské podniky, které vyrábí, zpracovávají nebo distribuují potraviny. Standard HACCP jsme zaváděli ve společnostech Delta pekárny Plzeň, Nymburk a TeePak a standard BRC pak ve společnosti Delta pekárny Strakonice.